dagens i-landsproblem.

Ja jag har inte haft internet sedan igår eftermiddag. Tur att jag skulle iväg till Solna igår och fira Emilia annars hade jag väl fått krupp. Så illa att man är så beroende av datorn och internet. Hemskt. Men jag kan inte låta bli. Inte för att det har hänt något i cyberspace men iallafall.
Själv hade jag det väldigt trevligt igårkväll och jätte kul att träffa alla igen. Som Emilia sa att det var faktiskt ca 1år sedan vi sågs. Och det är inte alls bra! Usch, skärpning. Men hoppas att hon blev nöjd iallafall för det var riktigt bra. Men jag tog det lugnt då jag hade match idag annars hade det kunnat bli en all in kväll helt klart.
Så idag var det dags för seriens första hemmamatch mot Haninge. Noll koll på motståndet men jag antog att det skulle bli tufft för oss.
Framför allt eftersom vi inte är så många och får spela tills man inte pallar mer. Men snart orkar även jag 60min igen. Jag är på god väg. Men benhinnorna hindrar en del också. Fast det kändes helt okej när jag hade värmesalva samt värmeskydd på ena benet och lindat på andra. Hoppas bara det lättar så man slipper hålla på sådär varje gång.
Måste bara stoltsera lite med första målet i matchen som gjordes av mig. Ett halvbra läge som jag tog och hoppade in, vette fan hur jag fick till armen men innan jag visste ordet av satt bollen där klockrent i krysset. Snyggt faktiskt. Kanske det släpper lite nu. Hoppas det.
Gjorde två mål under matchen men vi olyckligt nog förlorade ändå med 23-22. Riktigt surt verkligen. Men nu är det nya tag så hoppas jag vi tar dom i returen. För vi var bra, börjar få till det. Om alla kan ta sig ner på träningarna så kan vi bli samspelta också. Fördel.



på en bättre dag, en bättre dag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback