brrrrrr, vilket kallt land vi bor i.

Fredag åh härliga fredag. Eller något. Den här dagen kom inte en dag försent. Fy fan va jag inte var aspigg imorse. Puh. Upp kom jag och hela det köret, men väl på jobbet var jag seg som datorerna från 90-talet. Inte att leka med.
Men det är bara att göra sitt jobb och fort gick det. Fick massa bra hjälp och så var det bara att köra.
Förutom en liiiiiten viktig detalj.
Precis innan jag skulle ut i det gråa vädret så vägrar min Ipod att starta. Va fan!? Och jag VET att det fanns batterier på den, för det kollade jag sist jag jobbade. MEN den har ju några år på nacken så kan ju bli lite knasigt.
Så den fantastiska början blev helt plötsligt till ett helvete. Ingen musik. Suck.
Nåja fick infinna mig i att så var fallet.
Men självklart var det ju inte nog där. Nej när jag trots allt hade konstaterat att det inte blir regn och även språkat med en kollega om det, så tro fan att det börjar regna! Åååh! Lagom när man kommit så pass långt att det är onödigt att vända. Vädergudarna måste varit arga på mig idag. Eller så var det för att jag bad pappilu döda en spindel på toaletten igår. Vad vet jag.
Men tuffar på ändå. Blöt och jävlig. När jag väl kommer in så är jag verkligen kall ända in i SJÄLEN! Fy fan! Och BLÖT! Uuuäck.
Nä ingenting stämde idag tror jag. Fast när något är dåligt måste man hitta något positivt. Mina benhinnor gjorde inte SÅ ont idag. Har börjat med Voltarengel. Kanske den som hjälpt till? Men trots det skippade jag och Angelica gymmet idag. Det hade jag inte fixat. Så trots en kokhet dusch och hela köret så är jag fortfarande frusen. Jag är väl det jämt ja men nu ännu mer.
Ni som spelat Eken cup kan nog komma att känna igen känslan. När det har varit en sådan där dag då det spöregnat hela dagen eller till och från spelar ingen roll. Man har spelat match sedan tidig morgon till sen eftermiddag, värmt upp om och om igen. Och man blir bara stelare i musklerna tackvare regnet och små kylan.
När man sedan kommer hem igen får man inte bort det frusna hur man än gör. Varmt bad, varm dusch eller bastu. Nada hjälper.
Förstår ni?
SÅ känner jag mig nu.



innan vi ligger på kyrkogårn som alla innan oss...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback