snö snö snö, jobb.

Jajamensan hela natten har det minsann snöat. Och jag tror inte det är över ännu. Det dimper ner lite då och då. Mest hela tiden. Suck. Jag gillar det inte alls. Inte just nu när man bara väntar på att få ta på sig lite mindre kläder och schyssta vårfärger. Nåja ingen har väl hindrat mig från att göra precis vad jag vill, MEN risken är att det blir lite kyligt. Och jag är inte den som tål kyla allra bäst. Inte i min familj iallafall.
Planderade att ta ett rejält gympass idag då det har haltat efter pga sjukdom. Men när jag just ätit färdigt och sådant så ringer dom från jobbet. "Kan du komma in och jobba ett par timmar, en kille fick migrän?" Jag är ju inte den som är den, bytte kläder och 15min senare har jag stämplat in. Kändes mer än bra då jag inte jobbat på över en vecka.
Så 4 timmar klingade härligt in idag. Fick ju dock avboka min planerade tid på gymmet, men det är det värt.
Inga pengar syns ännu från förra jobbet.. Känns lite små tungt men dom trillar väl in snart i guess. Fick lönespec från jobbet idag också, dock inte allt för glatt överraskad då det känns som jag jobbat mer än pengarna visar. Men har dock inte kollat mellan vilken period det gäller. Kanske ska göra det. Haha.
Jag är iallafall glad att få lön nu då den kommer mer än lägligt. I och för sig så går allt in på sparkontot ganska omgående.
Summan av kardimumman är iallafall att jag inte orkar skotta uppfarten igen så sluta snöa, typ nu.
Förbannat irriterad på tv3 också för att tillägga.

63 dagar kvar.

jag kommer sakna allt det här nån gång...

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej :) Tack för tipset, har du någon koll vart man kan hitta ett par billiga silvriga bralls? ;)

kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback