rörigt i hjärnkontoret.

Utan tvekan! Tror hela min vecka är skev för mig. Haha. Jag är inte riktigt med alls. Insåg alldeles nyss att jag skrivit på förra inlägget "härliga onsdag" då jag självklart menade torsdag. Men det är svårt när man tror att det är onsdag. Haha. Som sagt inte alla hästar i stallet just nu. Så blir det lite fel eller att jag inte alls hänger med på något som verkar wierd, så förstår ni varför. Im going crazy!
Skämt och sido. Jag är helt övertygad att allt detta hänger på att pappilu kommer hem på söndag. Ett jävla tjat om detta hell yes och det kommer inte sluta. Jag kommer nog tjata om det när han är hemma också. Aa det kommer jag nog. Så STÅ UT! Eller skippa och läs. Men det vore trist förvisso.
Jag kan bara inte printa in det i skallen att han faktiskt kommer hem på riktigt efter sååå lång tid. 8 ½ månad ÄR lång tid.
Man är ju så van vid att få updates om hur han har det, hur han mår, hur allt går på andra sidan jorden, en gång i veckan. Lördagar is the day. Helig inte som för alla andra söndagar.
Galet, så jävla galet.



Usch kommer vara mer än jätte nervös på matchen på söndag. Jag brukar vara nervös inför matcher. Men nu. Jisses! Pappilu är där, sista för säsongen, göra en bra insats. Osv osv osv. Tufft. Blir det serieseger för oss? Guldplakat? Hoppandes i ring? Who knows.
Jag är nervös.

nej kanske ingen, kanske allt egentligen...

Kommentarer
Postat av: Charlotta

Haha pappagris? Jag med :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback