lördagkväll.

Japp och det känns lite upp och ner. Har tillbringat dagen med att köpa 18års present till min lillebruur och gått på IKEA med Jimmy. En nice dag helt enkelt. Hjälpte även till att bygga ihop hans nyinköpta vardagsrumsbord. Ganska bra ändå, jag är inte så jätte händig och hatar smått och pillrigt. Men oväntat bra gick det.
Hjälpte även till att städa undan massor igår i hans lägenhet. Riktigt snyggt är det. Men inte riktigt riktigt klart ännu. Men nära.
Ikväll är ännu oklart faktiskt. Lite folk kommer till Jimmy och chillar och jag hamnar nog där jag med. Inget ovanligt direkt. Haha. Men är väldigt sugen på att åka till stan också och träffa Robin, det var ju år och dagar sedan. Men vill inte gärna åka solo. Varken dit eller hem. Blä. Så någon som är sugen på att haka?
Helg i all ära faktiskt, men trist när allt trampar på i samma visa. Men nästa helg blir det allt förändringar. Jisses! Pappilu gör entré. Blandade känslor, ooo ja.



Så här ska han kliva av flyget på arlanda nästa söndag. Besvikelse sprider sig över ankomsthallen om så inte är fallet. Närå självklart inte, pappilu är bäst!

En fantastisk trevlig middag med plankstek igår med mammilu som tidigare nämnt. Vi pratade om typ allt och kom fram till att pappilu allt får kliva av på arlanda i klädd uniform. Så det så! Två kvinnliga viljor är svårt att stå emot, iallafall mig och mammilu som har massor att säga till om. Typ allt. Han har alltså inget val.
Man vill ju ha en sjöman som kliver av. Har jag rätt eller har jag rätt?
Jag har alltid rätt. Oftast iallafall. När jag inte erkänner att jag någon få gång har fel vill säga.
BK Sol står för motståndet i Farstahallen imorgon kl 12. Ingen bra tid och ingen bra hall. Men oddsen är förhoppningsvis på våran sida.

60 dagar kvar.

1 fucking vecka kvar innan pappilu kommer hem!! <3

allt är så enkelt när man börjar, långa vägar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback