långdragen måndag.

Nu har jag inte jobbat sedan i måndags, alltså en vecka sedan. Och eftersom jag var sjuk så kunde jag inte ta dom två chanserna tisdag och onsdag att jobba. Känns förbannat surt. Inte är jag helt frisk än känner jag idag. Det tar på krafterna att spela match minsann. Men idag har jag ändå känt att någon nytta bör jag göra. Min bil invändigt ser ut som skit och lite till. Så det fick bli iallafall att torka bort damm och tvätta fönstrena. Dammsuga funkar inte riktigt idag då det är så blött på marken. Har ingen lust att lägga mattorna ute då, för då kommer dom vara lika smutsiga när man stoppar tillbaka dom. Otroligt onödigt i mitt tycke. Så fyllde jag även på motorolja då mammilu sa att det börjar bli dags eftersom bilen låter ganska mycket nu. Inte as bra om oljan till motorn tar slut liksom. Haha.
Nåja det är gjort. Och bytt till årets hydet klistermärke har jag gjort också. Gäller att ligga i medans man kan. Men jobba lite vore inte helt fel. För det är förbannat tråkigt att gå hemma. Man kan ju inte heller göra speciellt mycket när kontot ligger på noll.
Lön i veckan hoppas jag.
Ska senare idag hjälpa Jimmy i hans lägenhet då det väldigt snart är dags för honom att flytta in. Så äntligen kan man vara till lite hjälp. Vilket innebär städa och sådant. Det som jag kan helt enkelt.



Ja så här såg det ut i lördags när golvet skulle läggas i hallen hos Jimmy.

Dom är riktigt duktiga på att jobba grabbarna för så här fort som dom blivit klara är bara sjuk bra. Ibland är det vääldigt tur med vänner som gärna hjälper till annars hade Jimmy fått det små tufft att flytta in iår.. Haha.
Lite lunch nu och mer funderingar på vad man kan göra för nytta idag mer än att bli helt av med förkyldningen. Tips?

65 dagar kvar.

du kan inte vinna jämt, nån gång måste du förlora igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback