härliga torsdag.

Började dock lite segt då jag knappt tog mig ur sängen. Men sedan blev dagen bättre än bäst! Fick bekräftat att pappilu kommer hem på söndag kl 06.10 landar han på arlanda och vi kommer stå där beredda! Så hinner han se min match också!! Åh jag är så glad!! Blev verkligen så sjukt glad när mammilu kom in till mig innan hon skulle till jobbet och berättade! Det gjorde nog hela min dag!
Han har stått på en waitlist nämligen så att han kanske inte kunde komma då. Men nu nu nu är det klart! Fan va skönt det ska bli att få hem honom igen.
På jobbet gick det bra också, kom ut väldigt tidigt men fick Vårsta så lite över 3 timmar tog det ju iallafall. Men får jobba imorgon också. Skönt. Men förmodligen blir det inte så mycket i april som jag trodde. Känns super trist så måste lösa det där på något vis.
Dumt nog lite sen träning idag då herrarna har stulit våran tid till sin match. Så ska dit innan och glo matchen sedan träna själv. Förhoppningsvis utan blod. Det är ju faktiskt min absolut sista handbollsträning för säsongen. Känns vemodigt. Och tidigt att sluta säsongen så här tidigt. Har aldrig hänt i min handbollskarriär förut. Haha.
Det är så mycket som händer nu att jag inte riktigt är med i matchen. Tankarna bara flyger iväg, i takt med att solen tittar fram.
Lite varmare hade ju ingen dött av.

55 dagar kvar.

och du, så vacker att Sinatra skulle ha fallit vid dina fötter...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback