grattis lillebruur.

Som fyller 18 år idag! Grattis grattis grattis! Inte klokt va tiden går fort.. Men alla fyller ju år varje år och även han. Så nu väntar jag på att han ska komma ner så jag kan ge min present. Tihi!
Hoppas han inte hinner läsa detta innan dock. Har köpt ett spel till datorn han ville ha, left 4 dead tror jag det hette? Så jag hoppas innerligt  att det är rätt. Haha. Jag är ju ingen hejare på sådant direkt. Jag håller mig till the sims, det fattar jag. Ligger dock väldigt mycket efter med alla nya dom spelen också.
Så har jag köpt på IKEA ett sådant där litet hjärta med armar (gosedjur alltså) tyckte det var så himla sött att jag inte kunde låta bli. Haha. Och självklart ett roligt grattis kort.



En gammal bild på min bruur då jag inte har lycktas fånga honom på bild, men ska tvinga honom så jag kan lägga ut en ny.

Av mammilu och pappilu kommer han få en mycket mycket dyrare present. Skriver inte det här då han får veta ikväll.
Nu ska jag iväg och gymma sedan iväg till tandläkaren i skanstull. Och vilket häärligt väder det är! Shit. Undrar om man ska gå runt lite där i ringen. Har ju redan blivit fattig när jag varit hos tandläkaren så kan ju inte bli värre direkt..
Iallafall, en trevlig måndag.
Vi har också nu vänt blad på våran almenacka i köket och nu står det inte veckor kvar längre, nu står det på lördagen "pappilu kliver av för hemfärd" alltså. Jag förstår det inte fortfarande.

lillebror, bli inte som jag när du blir stor...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback