för mycket fritid.

Tisdagar är ju en handbolls dag för mig, även torsdagar. Men nu när det är uppehåll innebär det en hejdundrans massa fritid, så vad tusan ska jag göra av all tid? Jag har ingen aning. Och inte har dom ringt från jobbet heller så kommer nog inte jobba imorgon. Super trist. Men då kan jag gymma med Angelica istället. Det är inte fy skam tycker jag.
Fick hem min deklaration idag också. Kan säga att mina ögon höll på att trilla ur först vad man fick se hur mycket jag tjänat under år 2008 och sedan, hur jävla mycket skatt man betalat. Det är sanslöst egentligen.
Men får iallafall tillbaka 2000kr på skatten. Dom pengarna kommer väl inte förens vid midsommar eller så har jag för mig, så dom går direkt till mina äpplen som jag lånat pengar av.
Men hellre få tillbaka än att betala. Puh.
Idag har vi haft en liten guidad tur för pappilu i tumba c också. Haha. Några nya butiker sedan han åkte iallafall, men för det mesta såg allt precis likadant ut.
Har fyndat på bokrean också, "en shopaholic i new york" läser dom i oordning men det struntar jag i. Och så har jag även köpt Jonas Gardells bok " en komikers uppväxt" samt Filip och Fredriks bok "två nötcreme och en moviebox" på Second Hand som vi passade på att svänga förbi efter biltema.
Så nu kan jag inte gnälla över att jag inte har något att läsa minsann. That´s nice.
Har blivit en jävel på att läsa böcker efter skolan slutat. Frågar mig fortfarande hur det kommer sig. Aldrig haft det intresset förut, kan det vara åldern?

det är på alla framsidor, och jag förstår honom...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback