en solig tisdag.

Jajamensan och man blir på sådant där "jag-vill-göra-hur-mycket-som-helst"- dag. Känner ni också så? Eller kanske är bara jag. Inte helt märkligt då jag är en sådan som blir väldigt lätt rastlös. Har fått det från min kära pappilu. Tack! Ser det inte som något negativt alla gånger. Så jag tänkte åka iväg och träna på gymmet faktiskt. Vara lite duktig på egen hand nu när man inte har handbollspassen att luta sig emot då det är en smula uppehåll. Väldigt trist i min mening!
Jag gillar ju att träna. Men har ganska dålig självdiciplin, iallafall har haft, men det förbättras för varje dag. Det känns grymt. Ett stort steg var bara att köpa det där gymkortet och då känner man ett jävla måste att träna. Mycket bra gjort av mig.
Ingen aning om vad jag ska fördriva resten av dagen med, biltema med pappilu för att införskaffa lite torkarblad osv till bilen. Bra nu när han är hemma så han kan hjälpa till då jag är ganska handikappad och inte riktigt vågar testa själv. Då jag är helt övertygad om att det blir fel.
Eller så är jag lat. Mycket möjligt.
Nä träning var det och Angelica har ännu inte svarat på smset så hon har nog annat för sig. =)

50 dagar kvar.

du har varit ute i världen i flera år...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback