en dag i palma.

Utflykten lyckades faktiskt. Trodde aldrig jag skulle få uppleva Palmas fina gator man hört så mycket om. Vi var dock ute och festade i förrgår trots att vi sa att vi skulle ta det lugnt även då pga att vi skulle till Palma. Det gick sådär. Men upp hade jag bestämt mig för att vi skulle. Vägrade bara missa att åka dit nu när jag ändå varit här i två månader (väldigt precis två månader idag..) Så jag tjatade upp en myyycket trött Tanja och vi var påväg. Så runt halv tre snåret har vi börjat gå inne i fina Palma. Så vi gick runt i massor av affärer och jag hade bestämt mig för att vara turist för en dag så kameran flög upp titt som tätt. Haha. Men det var verkligen jätte fint i Palma och vi åt lunch på ett större torg. Så jag var jätte nöjd med att vi kom in dit och det var en hur skön dag som helst. Att komma bort från Magaluf ett tag var verkligen väääärt! Trodde inte man kunde få sådan energi av att åka iväg en dag, trots att man blev extremt trött av att gå runt hela långa dagen. Men vi kompenserade det med att ligga hemma och kolla på film hela kvällen. Såå skönt.
Idag får jag se vad som händer. Har iallafall solat idag, måste ju blir lite brun när man ändå bor i spanien.. Måste städa och hämta ut pengar till hyran som ska betalas på måndag också. Puh mycket att tänka på trots att dagarna ser ganska likadana ut. Fast jag gillar den här vardagen mer än den hemma iallafall. Så det så. Men ett jobb skulle underlätta det något extremt. Jocke kom idag och sa att han hade hört om ett jobb, fast han kom självklart inte ihåg vart. Så smart han är lilla Jocke. Haha. Det hjälpte ju mig massor! So sweet =)
Så jag håller ju fortfarande tummarna för att få börja jobba så jag kan stanna tiden ut och får något att göra dessutom. Samtidigt som det känns ganska skönt att få åka hem om lite mer än en månad. Men mycket beror nog på att det inte finns så mycket att göra ändå. Fick just höra att en tjej till som heter Linnéa ska kolla biljetter hem hon också. Så det börjar ju ändå dö ut med "workers" som man blivit kompis med. Så kanske läge att åka. Men som sagt det blir ju inte förens runt andra veckan i augusti. Haha. Så tid kvar har jag. Ännu får ni inte jubla över att jag är hemma.
Händer hemma då? Fortfarande ett underbart väder?



En av dom smala vägarna i Palma, och man skymtar även en svenskflagga där Sveriges konsulat låg.
Har också uppdaterat pixbox (
www.pixbox.se/aangelique ) med bilder från midsommar samt juni månad. Njut njut njut!

och det räcker för mig nuförtiden...

Kommentarer
Postat av: Jenny

Är det bestämt att du drar hem? Tråkigt att det inte fixade sig med jobb men se det så här:du har ju haft en ashärlig och lång semester! Du vet att dörren står öppen för dig här hemma när det gäller jobb...L Just nu fyller Akhila ditt tomrum.

Kram på dig

Postat av: angelique

jenny: aa det är bestämt dock har jag inte bokat biljett ännu och det kommer inte vara förens om lite mer än en månad :) jaa jag ser det verkligen så, men håller tummarna för att det dyker upp något så dagarna kan gå.. tack det värmer faktiskt :) kram kram

2009-07-05 @ 16:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback