torsdag.

Som har hela dagen känts som fredag ändå. Fast då skulle jag behövt åka till Skanstull idag och tagit bort stygnen och det är jag medveten om att jag inte gjort än. Imorgon. Och jag får sällskap av Jimmy. Skönt att slippa åka själv.
Annars i helgen är det ju alla stjärtars dag på lördag och kommer nog förmodligen spenderas hos Johan, eller snarare hans mamma. Johan är hundvakt och vi är "Johan vakt". Haha. Eller något.
Gick bra att jobba idag i Huddinge. Men jag var inte glad. Mupp. Var hemma vid 14 tiden så det var lugnt några timmar extra. Jobb på måndag igen, i tumba dock.
Trött tröttare tröttast är jag kan man säga. Vågar inte för en sekund lägga mig i sängen för då kan jag glömma träningen. Blir hämtad om lite mer än en timme. Så otroligt dumt om jag gjorde så. Efter, du är vad du äter på tv.
På tal om mat och all min frustration åkte jag och beställde thai efter jag slutat. Gud va skönt det kommer bli när jag kan äta normalt! Jag längtar! Säkert kommer det inte bli imorgon direkt men snart. Nu är det närmare än någonsin.
En kille jag jobbade med på Kontorsalliansen var med i Vinn Adams pengar i mixmegapol imorse också, och åkte på stor stryk. Haha. Det var roligt! Dagen för med sig något gott iallafall.
Min fredag imorgon (fredagen den 13) och lön. Det kan ju bara bli en bra fredag! Eller?



för många leker kung och vänjer sig vid kostymen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback