söndag söndag.

Ganska skönt att ha match tidigt ändå, trots att det var ute i ingenstans. Man hinner så mycket mer som.. Äh söndagar ska man inte göra något. Jag har glott på ett gäng avsnitt av 2 ½ men. Shit vilken fantastisk serie! Haha. I love it! =)
Funderar på lite mat, kanske städa rummet lite, bädda rent kanske. Eller så tar jag det en annan dag. Inte direkt så att det är överdrivet smutsigt. Jag är pedantisk så det blir lite svårt.
Så när jag hade duschat efter matchen och tar på mig min nya härliga rolling stones tröja från HM ser jag att den är trasig!? Usch va arg jag blev då eftersom jag tog bort prislappen igår MEN kastat kvittot. Och den är redan sönder. Blä. Men what to do. Inte direkt så att halva ryggen syns, men man blir ändå lack när nya kläder är trasiga. Usch.
Ge mig lite kvalité!
Har glömt att gratta min gamla barndomskompis och handbollsvän Jennie till lille Alexander som föddes igår! Stort grattis och skönt att höra att ni båda mår bra! =)
Får snart se bilder på facebook också. Härligt!
Eftersom min familj är lite speciell så tog vi bort julgranen idag. Haha. Japp ni läste rätt! Men den har inte barrat något och mammilu tyckte "synd" om den eftersom den skickade ut nya skott. Well well, så jag har ungefär fått skynda på henne med detta eftersom julen sedan länge är över. Ni förstår att inget är sig likt när pappilu är hemma. Alls. Först hade vi knappt något julpynt och så åkte julgranen ut senare än någonsin. Är några av exemplen på något som inte alls är likt oss.





Bilderna tagna igår. Och här har ni skotten mammilu tyckte så synd om att behöva slänga ut. Mer frisk avhuggen gran får man ju leta efter.. Pappilu, dags att komma hem nu va!

Måste ju bara göra en instickare om Mando Diaos nya skiva, Give me fire är GRYM! Härligt svängiga låtar och ja jag är tok förälskad i låten Dance with somebody. Ofcourse.

kanske det, men det var nånting att göra medan man väntar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback