sjuk huvudvärk.

Förstår inte varför eller vartifrån den kom. Efter uppvärmningen var den där. Tänkte inte så mycket på det under matchen men efteråt var den oundviklig. När vi skulle åka hem efter herrarnas match trodde jag att min hjärna skulle ta sig ur huvudet. Sprängande huvudvärk med andra ord. Och den har inte gått över ännu trots att jag tagit treo och legat på soffan och degat. Why? Go away!
Våran match då. Tyrold som motstånd och visst var det motstånd minsann. Jag var nervös över att vi inte skulle klara detta men hoppades på att alla hade glömt dom förgående matcherna och skulle ge gärnet. Hade ganska rätt ändå. Vi kämpade på och det såg bättre ut än förut. Dock har vi problem framåt där vi lämnar över ansvaret på varandra och tar inte tag i sakerna själva. Men vinst med 18-10 iallafall och jag petade in 1 boll.
Herrarna vann över Sannadal med 2 bollar, 26-24. Men det var bra tajt!
Himla skönt att ta det lugnt en hel helg faktiskt. Underskattat.
Fick höra att i veckan blir det minsann lite roligare. Ser fram emot det och tror det kan bli riktigt kul. Middag hos Jimmy på onsdag och utgång på Harry B James på torsdag då det är Bandit Unplugged. Så vi ska fira Jimmy lite som fyller år på torsdag. Så får se om det blir att jobba på fredag haha. Kommer nog vara en riktigt rolig vecka.
Så är det lagfest på lördag efter en förhoppningsvis vinst över Årstaiterna. Säsongens tuffaste match.
Känns märkligt att längta till nästa vecka när det är bara måndag imorgon. Nåja, jobbar inte förens på tisdag. Vilket jag är ganska glad för med tanke på huuuur mycket snö det kommit. Igen. Fan blä. Vill inte ha nå mer snö.

80 dagar kvar.

men jag såg aldrig riktigt var vi var...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback