kanske fått långhelg.

Jag vet inte ännu om jag kommer jobba imorgon, men troligen inte. Ser det på både gott och ont faktiskt. Gott eftersom då kan jag gymma och vila ut ordentligt om jag kan. Ska iväg och handla spolarvätska också. Min är tok slut. Nödvändigt ont.
Och på ont, såklart inga pengar och i stort sett inget att göra på dagen. Lite små trist. Men som ni ser så är min dag inte helt utdömd.
Idag var en helt okej dag på jobbet enligt mig. Små struligt då många var borta, men inget som jag blev drabbad av. Lagom mycket post men krångligt område i Salem. Tyckte jag iallafall förra gången. Men nu hajade jag upplägget och det gick lite fortare då. Nice.
Men blä väder idag istället. Jag ska aldrig säga att något är bra för då blir det genast värre. Grått, kallt och tråkigt, såklart lite snö på det också. Vad annars?
Super dunder tidig träning idag, kl 18. Vi kan välja och lira lite grann med 92 tjejerna istället för att springa ute. Vilket jag anser är myyycket roligare att lattja handboll än att tvinga sig runt på en löparrunda. Nej tack.
Hoppas det blir en liknande träning som i tisdags, det vore grymt!
Som många kanske vet älskar jag allt som har med nyttig kost och träning att göra. Tittar mer än gärna på sådana program som "Du är vad du äter" och så. Igår såg jag delvis ett program (självklart USA) om väldigt stora människor som lever farligt med hälsan då dom väger närmare 200kg. Tycker sådana program också kan vara väldigt intressanta. Men igår blev jag arg. Det var två bröder som sket fullständigt i att dom hade känningar av att få hjärtattack och fortsatte äta! Då tycker jag inte ett dugg synd om dom. Usch. Man blir äcklad.
Så är det snart bokrea och jag och mammilu har hittat 11 (!) receptböcker med nyttig mat. Jag älskar det!
Även fast man skulle tro att jag är hälsan själv med allt det där så är det långt i från sant. Men jag jobbar på det. Helgerna ska bli syndar dagarna.
När man får hjälp med det blir det lättare.

På tal om mat hoppas jag att pappilu mår bättre efter sin matförgiftning.. Lät inget vidare roligt alls! Krya på dig pappilu <3

83 dagar kvar.

jag ska förklara det när du blir äldre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback