hel sjukt.

Så himla skönt att vara ledig idag säger jag bara. Var så himla trött igår somnade efter att ha sett ett avsnitt av Scrubs på 6an. Say no more. Sov såklart lite oroligt dock. Sjukaste drömmen hade jag också, våran familj hade fått för sig att flytta utomlands, till typ italien eller så. Men vi skulle bila dit i våran förra volvo vi hade och endast ta med det nödvändigaste. Panik i hela familjen typ. Haha. När vi väl var klara så skulle vi åka förbi Jimmy hos Micke och Pia för att säga hejdå och lämna en nyckel in case of.
Jag frågade också mamma om vi skulle så småningom sälja huset eller ha det kvar. Jag fick till svar ungefär "jora men vi kommer nog sälja det, vad ska vi med det till" Ännu mer panik typ. Vi lämnade ju kvar möbler, kläder ja allt eftersom inte speciellt mycket fick plats i bakluckan. Haha.
Heeelt stört. Undrar om det var en försmak av det som kommas skall. När jag åker. Hela våran familj skulle aldrig få för sig  att göra en sådan sak, never.
Fast det känns ganska skönt att veta måste jag säga. Haha.
Idag, ja jag har lyckats få i mig en skål med yoghurt och te. Mumma. Men jag tooook längtar efter att få tugga. Så får se vad dagen bjuder på =)

97 dagar kvar.

och vi kanske till och med lämnar sverige...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback