glad alla stjärtars dag.

Nej pappilu har inte hört något om Åre och jag är övertygad om att det inte blir något tyvärr.

Det är inte så att jag avskyr den här dagen och inte heller älskar den. Den är som alla överreklamerade dagarna man ska göra något speciellt. Det finns några som vinner på det och några förlorar. Så är det alltid, oavsett ensam eller i par. I år är jag ensam på denna dag, men inte gråter jag blod för det. Jag kommer att få umgås med mina underbara vänner och ha en jätte trevlig kväll.
Dagen hittills har tillbringats med Jimmy och Daniel. Vi var på adidas lagret och fyndade jag ett par nya löpar skor och en jacka, för 680kr istället för en tröja för 800kr känns det mycket bättre nu. Tack. Åkte vidare till skärholmen och åt samt Stadium där jag köpte en sportbh.
Denna dag blir jag minst sagt inte ensam på iallafall. Gav mammilu en liten nalle där det står på tröjan "världens bästa mamma" och en liten bok om mammor. Det är hon MER än värd tycker jag. Och hon får ju inte tillbringa dagen med pappilu.
Jag fick en super söt flodhäst som håller i ett hjärta av mammilu. Hon köper alltid små söta gosedjur till oss på den här dagen och har alltid gjort. Men självklart ska man alltid visa att man tycker om varandra oavsett dag.
Så ikväll är det hos Johans mamma vi ska vara. Blir inget drickande för mig ikväll heller faktiskt och det känns bara bra och helt mitt egna val. Klokt. Men istället kommer jag äta lite snacks och dricka läsk som jag lämnat där. Haha. Bättre eller sämre, who knows.
Men skönt att åka bil hem sen även fast det inte är så långt.
Och så match imorgon i Tungelsta mot laget med samma namn. Långt bort och kass hall. Känns sådär. Men hoppas att förra matchen var platt matchen och att vi nu är mer taggade än någonsin. Tack.
Glad alla hjärtans dag på er.

87 dagar kvar.

5 veckor kvar innan pappilu kommer hem <3

kan du älska mig som sjömannen älskar haven...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback