fredagkväll.

Jag skojade bara om att jag skulle få lite längre helg. Dom ringde från jobbet igår och sa att jag kunde jobba idag. Tyckte det faktiskt var väldigt skönt. Och en ruggigt bra dag.
Underbart väder hela dagen, varmt och skönt. Bara - 2 grader. Kort runda, allt det nybyggda vid centrum så det gick jätte fort faktiskt. Hur skönt som helst. Hemma vid kl 13 så var det bara att svida om och åka och gymma. Gymmade ca 1 timme. Glömde helt bort tiden när jag stog på löparbandet haha.
Fixade i ordning mig för att hämta upp Hajas och Jimmy. Dom skulle följa med mig till Biltema för att köpa spolarvätska. Och ooo yes det var tvärslut, 4 liter utan problem sörplades ner i bilen. Oops. Haha. Men nu är det bra.
Så nu, kvällen tillbringas hos Micke och Pia med Danne, Jimmy och Hajas. Grabbarna lirar poker och jag agerar "DJ" efter deras önskemål. Vågar väl inget annat. Haha.
Inget alkoholintag idag faktiskt. Känns skönare att kunna ta bilen hem och sova i egen säng. Så ser ut att bli en nykter helg denna helg också. Duktigt av mig. Eller? Haha. Jag vet inte men det känns ganska bra. So far.
Och jobbar inte förens på tisdag så på sätt och vis blir det långhelg iallafall. Nice.
Så vad gör ni i helgen?
Imorgon är det bara 4 veckor kvar innan pappilu kommer hem! Yes yes, snart är du hemma igen! Längtar hur mycket som helst <3

82 dagar kvar.

jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser...

Kommentarer
Postat av: pappa

Japp. snart ar jag hemma och det blir nog inget stopp i Bangkok for det verkar struligt med hotell och fix med bagaget. Har ar det varje dag nu minst 33-34 grader och varmare blir det. Drar idag ner till Singapore och da blir det inget ( kolla) blogg. Puss och kram Pappa

2009-02-21 @ 10:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback