en måndag till i livet.

Ungefär så känns det. Jag är hungrig. Imorse fick det bli yoghurt med smak av skogsbär och ett glas blåbärssoppa. Muums. Men jag vill tugga. Jag älskar mat. Men lika bra med en rivstart kanske. Förhoppningsvis drar man ner på massa onödigt. Om inte annat tar jag inte allt gott att äta förgivet längre. För det är hemskt att inte ha friheten att stoppa i sig precis vad man känner för just för stunden. Jag ser livet från en annan sida helt enkelt.
En sida jag avskyr.
Jobbet gick sådär idag också, tog en hejdundrandes tid allting. Har ju inte riktigt orken att springa som en tok i trapporna då min lunch vid halv 10 bestod av Nutrilette. Jag var sugen på alla andras varma goda luncher istället. Och motorhaveri mitt i alltihopa också. Jag ville bara hem.
Väl hemma plockade jag lite och så ringde Jimmy*2 och det var dags. Invägning.
Skulle haft det för typ två veckor sedan och det flyttades till igår och nu till idag. Så dom kom hit efter jobbet och allt gjordes.
Det var roligt faktiskt. Haha. Inte nog med att grabbarna heter samma sak utan dom väger lika mycket och har samma cm mått runt magen. Vad är oddsen på två helt olika grabbar? Dom är ju inte ens lika långa.
Nåja. Det är gjort nu och vi kommer att hålla på med våran tävling om vem som går ner mest i kg och cm på 8 veckor. Start idag och slutdatum är 23 mars.
Så minsann lite fördel har man med att jag inte kan äta något på ett tag. Dock risk för bakslag när jag väl är utan problem. Hm tål att tänkas på.
Kommer lägga upp här när våra "dietbloggar" kommer upp på
www.enannandelavtumba.se



Adjöss med allt extra hull (läs bilringar) nu jävlar ska här ändras.

Fick just sms av jobbet också och jag ska jobba imorgon också. Hej pengar! Skönt också att ha något att göra, annars hade jag bara idag att jobba. Lite halv trist.

99 dagar kvar.

och jag gick ner mig på klubben på Magasinsgatan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback