bra och ha dag.

Idag var det ju inget jobb för mig men dom ringde imorse och sa att jag kunde jobba imorgon om jag ville. Javisst självklart! Hej pengar.
Så idag tänkte jag göra lite nytta. Såsom åka och fixa punkat på däcket, tvätta min bil samt sätta dit nya regplåten. Typ. Tänkte städa lite också men det har jag nyligen gjort i rummet så det skjuter jag upp lite till. Så nu har jag en extreeemt fin bil. Tackar Pasi för detta som hjälpte mig, och tack för monteringen av regplåten! Var också och fixade punkat på bilen. Så nu kan jag checka av dom tre grejerna iallafall.
Så kanske man har en ny stötfångare till bilen snart också. Min ser som mammilu säger "uff" ut.
Efter jag varit duktig med dessa saker åkte jag och handlade det som behövdes. Mest för att jag ska överleva, yoghurt och blåbärssoppa.
Sedan for jag hem till Micke och Pia för att göra Jimmy sällis ett tag. Dom hade köpt guitar hero med två gitarrer så vi lirade lite. Pia som är dagmamma hade fortfarande två barn kvar som var heeeelt facinerade av att vi spelade, fick även en teckning av ett av barnen. Haha. Ibland är barn söta.
Så nu när jag är hemma igen så ska jag väl kolla lite på two and a half men eller något. Har fixat säsong 1 så nu börjas det.



Efter detta ser man att den är grön faktiskt. Helt otroligt.

Ikväll träning. Får se hur taggade alla är. Efter matchen i söndags kan nog ingen varit glad.
Fick även min lönespec idag också, lite lön på fredag trillar in iallafall. Dock måste jag spara ganska galet nu.

91 dagar kvar.

varje bil förde med sig löftet om att allt var möjligt någonstans...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback