äntligen sol.

Och lite värme iallafall. Några plus grader gör sååå mycket känner jag just nu. Dunder skönt! Hann inte ens gå in på datorn något igår vilket inte brukar höra till vanligheterna när det gäller mig.
Jag jobbade först och sedan duschade jag och gjorde mig iordning för middag hos Jimmy. Väldigt trevligt sådär mitt i veckan borde bli oftare. Sedan är väl en av anledningarna att han fyller år idag också. Stort grattis på födelsedagen Jimmy, 22 bast! Så dit kom alltså jag, Carro och Danne som blev bjudna på mat.
Idag jobbade jag också fick Storvreten som område men det gick väldigt bra då det bara var lägenheter och jag hade moppe. Det kallar jag lycka. Och så solen på det. Say no more!?
Fantastisk dag på jobbet med andra ord.
Ska snart hoppa i duschen och sedan följa med familjen Carlsson för att äta på Heron City som en liten middag nu när JImmy fyller år och dom precis hemkomna från fjällen.
Kommer inte träna ikväll heller. Min rygg är väldigt påfrestande nu och jag ska ju till kiropraktorn imorgon så jag vilar idag.
Men något som består är våra planer för att fira Jimmy ikväll på Harry B James och Bandits Unplugged. Tror det kommer bli en ganska kul kväll men troligtvis inte speciellt mycket för min del då jag inte som alla andra får lön den 15e.. Haha. MEN väntar fortfarande på lönen från förra jobbet! Börjar bli smått irriterad nu. Så ska ringa dit strax och skälla lite.
Men iallafall, middag på Heron och Harry B ikväll. Nice. Och det är bara torsdag..

76 dagar kvar.

där går någon annan istället för dig...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas du får en grym kväll på Harry-B :)

Tack så mycke! Vi hamnar i Koh Samui, Koh Phangang och Bangkok. Weeei. Im looooow cash :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback