äntligen mat.

Två dagars fastande, eller ja inte helt direkt. Har ju faktiskt fått i mig, soppa, yoghurt och vatten. Och en jävla massa värktabletter. Men idag får jag börja äta, i den mån det går och jag känner att jag kan. Får dock inte på två veckor tugga med framtänderna ALLS.
Så hej då allt vad som heter, mackor, äpplen och annan sådan frukt och ja överhuvudtaget sådan mat man bara av vana tuggar av med framtänderna. Istället får jag ta mini bitar i allt och sedan försöka tugga med kindtänderna. MEN jag får äta igen.
Hoppas bara att det går bra, är hungrig som ett djur.
Igår kväll joinade jag Jimmy och Danne till Emelie och Hajas för att sedan åka mot GP innan grabbarna skulle till stan. Eftersom jag inte hade lust att åka hem ännu skjutsade jag dom.
Såå skönt att slippa ligga hemma. Kan dock säga att sedan ömmade det rätt bra.
Laddad idag för match. Hemma mot Tellus. Förra matchen var ganska jämn, inte denna kan vi konstatera. Ledning i halvtid med 25-5. Kul match? Nej inte direkt. Vann till slut med 43-20. Man kan inte hålla koncentrationen i en sådan tråkig match det går bara inte. Själv blev jag svimfärdig efter kanske två kontringar. Men tävlingsmänniska som man är ger man inte upp förens det verkligen tryter.
Ingen bra idé att kanske spela match när man inte fått i sig något på två dagar och laddar morgonen med gröt för första gången. Nåja, gick väl okej. Förutom på slutet då jag gjorde bort mig totalt. Hjärnan och jag var inte med.
Min tränare trodde inte jag skulle spela idag med tanke på att han vet vad jag skulle ha gått igenom. Kan ju inte missa en match heller? Haha, nej nej.
Skönt med vinst och grabbarna vann säkert också. Så nu är det bara VM finalen kvar då. Laddar laddar laddar.
Ska göra ett gott försök i att få i mig sushi också. MAT! I love it <3

100 dagar kvar. Nu drar det ihop sig på riktigt..

det var så mörkt, den kvällen jag gick hem...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback