lucia, utan snö.

Lucia dagen till ära. Eller något. Inte direkt något speciellt för min del idag. Lite down kan man säga. Varför vet jag inte, rätt mycket på sistone. Det känns ändå som vissa knutar börjar släppa sakta men säkert. Vet inte hur många gånger jag sagt det men ja, det verkar ju vara en del knutar så det tar tid.
Men snart jullov! Hur skönt är inte det!? Så troligen den 25e är det jag som sticker upp till Sälen och Stina för att se lite vinter och ha det allmänt trevligt. Blir inte där så länge men en liten semester blir det allt. Så jävla nice.
Dock är datumet i sig ingen höjdare. Väldigt mycket sorg över den dagen. Men jag ska göra det bästa av situationen.
Igår blev det absolut inget efter matchen. Nada. Jag orkade inte ens försöka hitta på något till slut. Jag är för gammal för att orka med tydligen. En match och jag är förstörd. Men också förkyld. Vaknade imorse och var tok täppt i näsan och halsen värre än någonsin.
Så kan nog inte skylla på gastroskopin längre för att jag har ont i halsen. Det är nog en rejäl förkyldning som är på ingång.
Jullovet, välkommen!
21 år gammal och redan sliten. INTE okej. Kanske ska in på rehab eller något. Äh skit samma, kör bara! Funkar i alla lägen.



för den här gången krävs det mer, innan jag öppnar armarna...

Kommentarer
Postat av: Anonym

fin bild vännen!

Postat av: angelique

stina: tack hjärtat! :) <3

2009-12-13 @ 16:18:32
Postat av: stina

absolut kollar jag schemat så fort jag får reda på de :P <3

2009-12-13 @ 16:24:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback