laganda, bk salem.

Haha fyspasset gjorde min dag!! Okej inte fyspasset i sig för det var inte as kul. Löpning hej 40 min UTE i snökaos. Det kändes som det iallafall. Men det gick helt ok. Mina benhinnor var inte helt överens men jag hade förväntat mig ett helvete.
Dock var det precis innan hemfärd det hela roliga kom. Jag och Angelica har givetvis kört in vid Skogsängshallen där det inte var plogat, såklart. Där sitter vi fast med våra fantastiska bilar.
Och det är nu laget får jobba. Som fan. Haha. Vi ska ut därifrån i hela misären. Om vi tyckte att löpningen var körig, vad var då inte det här!?
Okej nu ska det tilläggas här att vi hade några som hejade på och några hjälpte till med sina bara armar, ben, körförmåga samt ett järnrör som hittades.
Efter mycket skratt, rullandes i snön? Knuffar, kärringstopp och allmänt skön laganda så kom min pärla loss. Vilken kämpe till bil man har.
Då var det bara Angelicas kvar. Den satt dock inte lika hårt. Tur det. Efter att vi grävt lite med järnröret, händer och knuffat satan så kom även hon loss.
Tack till alla som hjälpte till, våran tappra hejarklack (resten av laget alltså..). Det kändes nästan som att spela på Ullevi en kväll som denna för över 30 000 pers. Eller..?



Syns tyvärr inte så väl, men detta är mina spår efter vad som hände efter träningen. Eller inte hände kanske man ska säga. Enda beviset som finns. Men kan inget annat än att le åt det. Bästa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback