en kväll i salem.

Kom på att jag inte bloggade alls igår vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Dock fanns det inte mycket att skriva så lika bra det. Allt blev väldigt spontant igårkväll. Så det var bara att göra sig i ordning och käka middag för att sedan få skjuts av pappilu till Jimmy Ö. Bara av att vi skulle vara hos honom till en början igår var väldigt ovanligt. Men roligt!
Dit kom även Danne, Jimmy och Stoffe. Fick mig ett gott skratt när vi kollade i gamla skolkataloger och gamla kort på datorn. Länge sedan man såg ayia napa bilderna bl a, det är ju faktiskt 2 år sedan.
När vi varit där i några timmar så fick vi skjuts av GP till Passione i Salem. Och eftersom vi var där väldigt tidigt så var det inte en kotte där iprincip. Vi hade nu även fått med oss Hampe som åkte med i bilen när vi blev hämtade.
Men efter någon timme började det trilla in folk även på Passi. Så vi blev faktiskt ett gäng där. Riktigt kul. Trist dock att dom stängde kl 1. Inget man är speciellt van vid. Sista stället brukar ju liksom stänga kl 6. Men inte här hemma det är bara att lära sig.
Så när Passi stängt vet jag egentligen inte vart vi skulle gå, men gick det gjorde vi. Sjukt långt. Det var snack om nakenbad och grejer. Inget jag hade provat iallafall men gick med ändå. Träffade Björken och Laine på vägen vid skogsäng och fortsatte gå efter någon halvtimme eller två. Till slut hade vi kommit så långt som till Rönnige och då ledsnade jag och det började regna. Fan. Så hade man lockigt hår och inget smink kvar. Tur att man var på väg hem. Fick sova hos Jimmy Ö snäll som han är. Efter bra många timmars (i vilket fall kändes det så) rundvandring, taxi åkande, konferens på telefon osv osv så fick man äntligen gå och lägga sig.
Ruskigt skön soffa har han om inte annat. Somnade ganska ovaggat måste jag säga.
Så idag blir det nog ganska lugnt ändå. Säg aldrig aldrig dock. Grannen har fyllt 50 och det är brakfest vägg i vägg och mina päron ska självklart dit. Tror att vi kommer vara hos mig eftersom vi har hela huset fritt. Inte ens min bror är hemma.



jag ramlade in på nåt diskotek, och sen ramlade jag ut såvitt jag vet...

Kommentarer
Postat av: carro

haha asså angelique va de här vi fick alla små sakerna på tightsen?

Postat av: angelique

carro: haha jaa efter du ville att jag skulle följa med dig upp i skogen och kissa ;) :D

2009-08-22 @ 17:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback