lördag lördag.

Dom där fredagsfyllorna är inte att leka med. Eller är det uppläggen för kvällen som gör att det blir lite hårt? Jag vet faktiskt inte. Men kul blir det! Var hos Jimmy Ö igår jag, Jimmy*2 och Danne. Senare kom även Carro som redan då var väldigt glad. Jag var lite off till en början pga olika anledningar men det gick över då alla andra var på bättre humör.
När vi insåg att klockan helt plötsligt började gå väldigt snabbt var det bara att ta sina två starka ben och börja knalla mot club passion (läs passione) Inte nog med det, det regnade ju också. Blä. Såg ut som en slickad katt när man kom fram. Tur jag hade en tröja med luva. Smaart. Jag är inte så dum som jag ser ut alla gånger. Det är värre än så ibland..
Det var riktigt trevligt där faktiskt. En efter en trillade även Salems grabbarna in för att joina festen. Till råga på allt var det också kareoke. Självklart ska Laine upp och riva av två låtar under kvällen. Avslutade med hans egna Michael J i en duo med Stoffe. Nästan så man blev tårögd.
Sedan skulle vi vidare mot någon rackarns fest i Rönninge. Men den kunde man nästan skippat. Fast det blir ju inte roligare än vad man gör på sig. Eller hur säger man? Vi var klart äldst på festen vilket märktes tror jag. Och man kände inte en kotte. Konstigt. Hux flux kommer Philippa fram och jag är nog minst lika chockad som va hon var när hon fick syn på mig där. Haha.
Aja man ska lära sig av sina misstag helt enkelt. Inte mer med det.
Så ikväll blir det återigen hem till Jimmy Ö för att inta några kalla och kika fotboll tror jag det var bestämt. Resten får faktiskt kvällen bjuda upp till dans hur som haver. Jag är inte så knusslig när det gäller sådant. Bara det är roligt vill säga.
Och det ägg som man är så glömde jag kameran igår. Ändring idag hoppas jag.



det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid...

Kommentarer
Postat av: elena

Rösta påmig som veckans blogg! Är nummer 4 :)



http://liinnjohanssons.blogg.se/2009/august/utkast-har-ar.html#comment

2009-08-30 @ 13:20:07
URL: http://eelenas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback