numera känns helgen.

I magaluf är det ju lördag hela veckan men här hemma så är det andra bullar. Nu är det helg. Och det känns (?) Hur jävla märkligt är inte det. Skjutsade iallafall pappilu inatt till arlanda, eller ja han körde dit så jag hann vakna till liv och köra hem sedan. Haha. Han är så snäll han. Hoppas han kanske får med sig något trevligt från tyskland. Mihi.
Anyway så är det ju fredag och alltså utgång som står på schemat. Jag hade beställt väckning idag av Jimmy eftersom jag gick och la mig för andra gången vid kl 6 imorse. Så runt kvart i ett ringde han och väckte mig. Tackar för det! Så dom var redan på väg till Peter för att börja kröka. Själv avvaktar jag faktiskt. Måste kunna ta mig därifrån ganska fort eftersom Laine ska komma förbi och bränna av deras bilder och hämta sin tröja här efter jobbet. Plus att jag behöver nog inte dricka så tidigt på dagen, har gjort det så många ggr förr. Haha. Usch va hemskt. Kranvatten funkar så jävla bra, har provat massor av gånger. Hemma alltså.
Så nu är det bara duschen kvar och fixa till sig lite så man ser ut som en människa sedan iväg till Peter för att se hur fulla grabbarna blivit redan.



för jag var nere men uppe på fem...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback