lite skev.

Det blev bara stan en vända idag. När jag kom hem efter lunchen med Anja så kände jag mig inte alls med. Så ja, lite febran och ont i halsen. Så skickade iväg ett ursäktande sms till Linda. Som tur var mådde hon inte heller hundra och skulle hem och vila. Får bli en annan dag helt enkelt =)
Lunchen med Anja var riktigt kul. Som vanligt när man träffar den bruden. Så ska hon iväg 9 veckor till Italien och sedan hem för att packa om väskan och iväg 4 månader till Asien. Va fan är detta!? När jag kommit hem och allt. Haha. Nåja det var en intensiv timme vi fick uppdatera varandra om allt på. Jag gillar´t. Eller, lunchmöte som jag kallade det. Mycket viktigt.
Så när jag kom hem blev det att handla middag och sedan bara chilla. Mest tittat på friidrott med mina ägg till päron jag har. För dom är fan inte friska någonstans. Men vi har iallafall roligt. Tror i och för sig att dom flesta som inte känner oss skulle tycka vi var helt störda i huvudet. Nåja det är deras tankar. Humor är humor, på våran nivå.
Så snart är det fotboll på tv också som måste ses, om jag håller mig vaken. Barcelona- Manchester city på tv4 sport. Måste ju få se Zlatan lira herregud. För vad jag läste förut skulle han få testa lira lite iallafall. Heja Barca!
Imorgon är en ny dag med nya möjligheter.



jag ligger på sängen och tänker...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback