jaha ja.

Det märks att man är hemma igen, vädret svänger lika mycket som det kan göra i Let´s dance. Sol, moln, regn, sol. Inte direkt så att man kan planera dagen efter vädret. Vaknade och började känna, fan halsen. Hur kunde jag vara så naiv och tro att jag faktiskt inte skulle bli sjuk. Har man klarat sig så här länge kan man väl lika bra klara sig helt? Inte det. Så nu är det jag som kör galet för att det inte ska bryta ut. För nu är det bara på startskottet och man fortfarande kan träna och hela det köret. Längre än så får det bara inte gå. Har ju faktiskt cup om ca 2 veckor. Med andra ord, jag har lite att göra.
Ikväll är det första handbollsträningen som står på schemat. Shit jag är bra nervös. Jag var ju bara ner och kikade i torsdags då jag insåg att jag kanske ska landa först innan jag gör annat. Men det ska bli ruskigt kul. Handboll är ju livet. Inte sant?
Imorgon så är det lite stora staden som gäller. Fick sms igår av Anja som spelade med oss förra säsongen och hon hade 1,5 h i sthlm och ville gärna luncha med mig imorgon. Sedan far hon vidare till Italien. Och senare på eftermiddagen är det fika med Linda efter hon slutat jobbet. Så det blir en riktigt catching up eftermiddag. Men jag gillar det.
Blir väl att plocka i ordning i rummet idag. För jag har ännu inte kommit till rätta saker ligger överallt. Blä. Och hur tråkigt är inte det. Och största frågan, vart börjar man? Dagens i-landsproblem alltså.



folk säger att allt är för konsten, inget för berömmelsen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback