finns inget dåligt väder.

Blev inget stek idag heller. Har varit ett ganska sådär väder idag med. Men inte som igår, oj va skönt det var att det regnade! Mys. Fast i och för sig så tittar solen fram nu på eftermiddagen men det är inte lönt att gå och sola och bada nu känner jag. Suck. Igår var faktiskt en väldigt kul kväll, gick runt lite grann och allt bara kändes riktigt kul. Bättre än söndagen måste jag säga.
Kommer fortfarande inte avslöja när jag kommer hem men kan säga så mycket att det inte är långt kvar mina vänner. Kan inte riktigt förstå att jag ska åka hem och vänja mig vid vardagen där hemma. Jag har ju faktiskt en vardag här nere nu. Omställningen kommer vara enorm. Så ha överseende.
Hoppas att det fortfarande är fint väder när jag kommer hem. Och varmt. Älskar värme. Men bara för att jag kommer hem så blir det väl frost.
Annars då? Här är allt som det ska vara, fast lite mindre folk vill säga. Nästan alla åker hem nu så det är läge faktiskt. Men som sagt det är ganska stört att jag ska hem och återgå till allt som var. Det var så länge sedan nu. Men som pappilu sa; när man väl kliver av på arlanda så kommer det inte kännas som att man varit borta. Jag tror honom, lär väl ha samma känsla.



känn dig inte skyldig om du möter mig där...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback