det regnar faktiskt på mallis också.

Jahapp, det var den söndagen det. Och INGEN Gazoline. Bläää. Deras sista söndag var tydligen förra söndagen. Suck. Tur att vi röjde som bara den då iallafall. Förra söndagen är faktiskt svårslagen måste jag medge. Fast det var väldigt lite folk på casablanca (castaplanka) så var det väl ändå helt okej. Var och hälsade på Amanda på hennes nya jobb också. Och hör och häpna, jag sjöng kareoke med Moa och Hanna (!) JAG.. Nåja tur man inte var i nyktert tillstånd då hade jag inte ens fått för mig det. PLUS (mycket stort plus här mina vänner) det var på en britt-fitt bar så ingen kommer man träffa igen och det var inte speciellt många där eftersom det var precis innan stängning. Så det så! Men jag gjorde det. Fy fan. Inte alls min grej. Men blir man tvingad av Moa så blir man, inte mer med det.
Jag har också ett råd till alla, planera aldrig en stekar dag det gjorde jag idag och nu när jag tittar ut så ja, nog fan regnar det minsann. Första gången på väääldigt länge. Men skönt är det. Får ta och steka lite imorgon istället. Fast oplanerat så inte våran väder gud sätter mörka moln över mallorca. Skulle ju inte förvåna mig ett jävla skit. Man är bra sugen på att sticka ut i regnet och bara stå där och njuta. Ta nu inte detta som att jag kommer göra det varje dag hemma där det regnar 360 dagar om året, för jag lär nog klaga när jag kommer hem. Man är fan aldrig nöjd.
För dom som har semester, grattis gör något vettigt av dagen. Ni andra, ja ni har väl redan massor att göra och njuta på jobbet. Eller?
Själv ska jag ta vara på dagen tror jag. Hur har jag inte bestämt ännu, kanske en trevlig promenad i regnet? Mycket möjligt.



kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback