vem fan gav mig tröttheten.

Redan igårkväll kom det och jag var huuur trött som helst vid kl 21. Okej att jag börjar bli gammal men det där var väl att ta i. Jag hade ju inte ens jobbat igår. Löjligt.
Och inte var jag piggare imorse trots att jag somnat strax efter kl 22 då vi spelade in Lost och ska se idag istället då deras tid är så satans sen. Hatar tv4 för detta!
Jobbade på bra allt gick som smort, fick moppe istället för cykel och det var guldvärt. Och jag märkte inte ens att dom gav mig 12 extra portar utöver den vanliga rundan pga olika anledningar idag. Haha. Är man lost så är man. Tyckte det verkade lite konstigt att dela så mycket nere i Tuna men körde på. Tur var väl det. Dom bara skrattade åt mig när jag kom in och sa att jag inte märkt något.
Hem kasta i mig lite mat och gymmet. Hade givit mig fan på att jag skulle dit idag oavsett vad. Nästan en hel timme och knappt en enda kotte där. NICE. Men fruktansvärt tomt utan Angelica. Blä.
Huvudvärken jag känt av när jag klivit upp visade sig dunka på extra när jag bestämt mig för att gymma. Inte så himla kul.
Tröttheten och huvudvärken tror jag går hand i hand, men vad beror dessa på? Inte lika mycket sol som förut? Haha, i wish.
Så idag vill jag bara lägga mig och sova, gärna redan nu. Men det kan jag ju inte. Så lite Lost ikväll äntligen och bara chilla. Måste vara pigg imorgon då det vankas utgång! Haha. Synd att man jobbar som en vanlig dödlig. Måste nästan hinna med en powernap imorgon.
Kan bli rätt jobbigt annars. Haha.

24 dagar kvar.

det var så mörkt, den kvällen jag gick hem...

Kommentarer
Postat av: Sara "Tiger" Andersson

Vad fint det var här! :) Cissi är duktig. Det är även hon som lärt mig de mesta vettiga i photoshop! ;D hehe..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback