tänk att sluta så.

Sitter i vanlig ordning och kollar på, du är vad du äter på 3an. En tjej som är lika gammal som mig vägen ÖVER 140kg! Heeelt sanslöst. Att få se verkligen allting hon petar i sig, mer än 400 chokladbollar på ett halvår är bara en pytte del av allt. Jag satt nog mest och gapade när jag såg allt och fick höra hur det stod till.
Tänk om man skulle behöva sluta så?
Det finns inte i min värld. Jag är livrädd för att bli överviktig och har inte insett det förens för något år sedan då min träningsdos minskade kraftigt. Innan när jag tränade massor och nästan varje dag i veckan flera timmar om dagen var det inga problem att göra av med energin man stoppade i sig.
Nu är det annorlunda. Jag måste kämpa.
Fast jag tänker inte ge upp, nu gäller det verkligen för mig att tänka på vad jag stoppar i mig och när. Samt att röra på mig. Nu känner jag inga problem med det eftersom jag tränar varje dag igen och trivs så himla bra med det. Att träna och röra på mig är min grej. Så att stå som vinnare i vikttävlningen kändes bara som en puff i rätt riktning. För jag hade inte förbättrat mig mycket. Men jag vill förbättra mig.
Så länge viljan finns är inget omöjligt.
Hur är det för er? Jag tror att man har lättare att gå upp i vikt också ju äldre man blir men för det inget att skylla på. Sund hälsa är viktigt för alla.



Fortfarande inte blivit lurad. Håller tummarna för min enda kandidat undviker att försöka lura mig. För han är nog den enda som skulle lura mig till månen och tillbaka. Hur sjukt är inte det? Så Jocke min vän, låt bli. Tur att han är i Sälen iallafall så risken minskar.

när alla clownerna har gått från jobben...

Kommentarer
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

jag betalar 600 kronor i månaden och kan bara använda det lite granna så tokdyrt helt klart. längtar tills jag flyttar ihop med michele och vi fixat trådlöst, då äre ritkigt billigt istället



härligt att du inte blev lurad =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback