resfeber eller bara feber.

Visst jag har mer eller mindre haft resfeber sedan säkert en månad tillbaka. Men det är väl normalt, eller? Igår skrev jag ju om att jag kom hem och verkligen var helt utslagen med min huvudvärk. Det stannade inte där.
Min soffa var min närmaste vän igår. Fy fan. Förkyld och huvudvärk kan jag ta. Fast igår fick jag även feber. Hela kroppen ömmade bara man rörde lilltån. Haha. Så jävla löjlig man känner sig.
Hinkade i mig vatten och gick sedan och la mig. Idag känns det redan bättre och vatten intaget har jag inte trappat ner på. Inte fan tänker jag bli sjuk nu. Har inte riktigt tid med det så att säga. Träning ikväll bland annat och helgen har jag inte en endaste liten luka över till att vara sjuk.
Så nu är det rehab som gäller här hemma. Mycket c vitamin och vatten. Dock om man redan fått symptomen så brukar det vara kört, du är redan sjuk. Men har jag tur lindrar jag det och blir kvitt allting. Jag är inte så dum som jag ser ut alla gånger. Ibland är det värre än så..
Fick samtal från jobbet idag om att jag får jobba måndag och tisdag också. Fantastiskt. Kontot kanske rent av blir lite balanserat. Bättre än att inte jobba alls såklart.
Idag en fantastisk torsdag, bra väder och träning som jag inte för mitt liv missar.
Imorgon fredag och söder med Linda, Jimmy och Johan. Mys mys mys!

9 dagar kvar.

och det gör inte ont om det piskar ett regn eller bränner en sol...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback