härliga fredag.

Varför har jag känslan av att jag måste hinna med så mycket som möjligt idag? Jag har ingen egentlig panik som jag vet iallafall. Mer än att hinna träffa Hanna och Anja. Men om det inte skulle bli av ikväll skulle vi ses imorgon. Så vad är problemet? Och Jennie skulle höra av sig när hon var klar med det hon skulle göra. Vi skulle ju bara ta en promenad, inte direkt så det tar hela dagen?
Annars har jag absolut inget annat planerat i helgen vad jag minns. Jätte märkligt. För inte kan jag väl bli SÅ stressad över att det är en månad kvar. För det är ju ändå en månad. Jag hinner.
Mitt och Angelicas sista gympass gick av stapeln idag iallafall. Innan hon är en gris och åker till Bali i 3 veckor. Men lite hinner vi träna tillsammans när hon kommer hem så det är ju bra. Så nu blir jag solo igen. Fan. Någon som känner sig manad att joina mig på Salems gym?
Mycket frågor och funderingar är det. Blä. Sitter och pluggar som ett litet djur, eller ja inte just nu eftersom jag tog mig en välförtjänt "bloggpaus". Rensa hjärnan lite. Tankarna står ju knappast still när jag pluggar.
Är fortfarande kluven, med till Högbergs ikväll eller stanna hemma? Jag bestämmer mig i sista stund sen, lika bäst det.
Så det känns lite rörigt i skallen kan jag minst sagt säga.
Äsch det som blir det blir resten får vara.

29 dagar kvar.

pulver hjälpte mig verkligen, skriv det här i tidningen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback