en sådan onsdag.

Jobbet kallade även idag. Men nu dröjer det tills nästa torsdag innan jag vet helt säkert att jag jobbar. Också min absolut sista dag innan jag drar. Får dock hoppas att dom ringer in mig tidigare.
Dagen gick bra, skönt att jag fick området jag trodde. Dock hade jag huvudvärk som hette duga. Illamående pga huvudvärken. Så efter jobbet var det jag som tok kraschade i min soffa för att glo på "Forgetting Sarah Marshall" Ruskigt kul film! Haha. Lite gullig, lite körig och kanske en "par" film. Vad vet jag. Inte någon hejare på sådant.
Han lär iallafall fått jäävligt bra betalt för att visa sig spritt språngande naken. Inte för att jag klagar men ändå. Och inte heller något jag skulle ställa upp på.
Måste ju faktiskt tagga till lite. Är ju redan onsdag och snart helg = mycket att fixa. Kanske ska bli kvitt min fruktansvärda huvudvärk först.
Botas nog med lite "Du är vad du äter" senare ikväll. En till film fram tills middagen kanske? Har jag något annat för mig? Tror inte det. Inte direkt fullspäckat schema. Än.

10 dagar kvar.

och hon går som en studsande boll...

Kommentarer
Postat av: Charlotta

Ja det är helt sjukt. Det känns nästan overkligt, man vet att man ska åka men har ändå svårt att tänka sig att man är där och jobbar för fullt om några veckor!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback