en ledig dag.

Fast den har inte alls varit speciellt ledig.. Haft häcken full som man säger. Sov ganska oroligt inatt, ganska väntat. Men sov ut gjorde jag iallafall. Gjorde mig i ordning och hämtade Ackelila sedan for vi mot tumba c för att hämta mammilus busskort samt köpa en liten present till Sarah. Tullinge nästa och Sarah hjälpte mig med min hopplöst långa lugg. Haha. I know you love me! Jag är nog världens mest jobbiga kund. Hon fick iallafall en present som tack för att hon alltid ställer upp med kortvarsel and stuff. Sedan var det stan som gällde. Min sista shopping tur innan jag drar. Shit shit shit.
Vi började självklart med att käka i kungshallarna. Mmmh så gott! Vi vandrade väl runt i några timmar och fyndade. Kan säga att det är första gången jag går med KORG på HM. HAHA. Snacka om en del småprylar. Allt var inte till mig för att tillägga.
Men nu har jag allt inför resan. Har även lyckats växla pengar. Och dagen är långt ifrån slut.
Nervös som ett as börjar man bli också, gick som ett flipperspel imorse och fick knappt i mig frukost. Och nu när jag skulle växla in alla mynt jag samlat på glömmer jag klantigt nog från alla mina rör som är ca 500kr. Tankespridd och resfeber. Hell yeah that´s me.
Så är det ju också valborg imorgon. Vem jobbar på dagen? Jo jag. Vem har nästan inga planer på kvällen? Jo jag. Men kanske lika bra det. Kan inte tänka på mer då kör det ihop sig kan jag tala om.
Nåja nu lite middag sedan blir det att "provpacka" lite.

3 dagar kvar.

inga tårar har du fällt, inga sorger har du mött...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback