det varierar.

Upp och ner, hit och dit. Ja det varierar hela tiden. Man kan sällan förutspå hur saker och ting kommer vara eller kännas. Jag går som alltid på magkänsla. Idag var det inte magkänsla, idag var det trötthet.
Slog av larmet och så lätt är det att försova sig lite. Inte för att jag kom sent eller så, men bara grejen. Stressa är inte alls jag. Och det kan lätt bli lite fel.
Men det gick alldeles utmärkt idag på jobbet. Har dock aldrig haft så mycket post någonsin under min tid jag jobbat, 200kg! Inte nådigt.
Från att ha 150kg, ner till 50kg och idag 200kg.. Inte sanslöst med post inte. Puh.
Men imorgon har jag förhoppningsvis mindre, iallafall ett mycket mindre område. Om dom inte bestämer sig för att ändra vill säga.
Men jag är nöjd med dagen. Och inte så konstigt kanske. HANDBOLLSTRÄNING ikväll! I loooove it! Shit är verkligen peppad. Och jag slår vad om att bara för att jag är så taggad så kommer det vara typ 4 st där... Typiskt min tur.
Den här veckan kommer nog gå ganska fort ändå. Imorgon onsdag redan. Måste ju för sjutton handla inför lördag snart också. Ooops. Äh allt löser sig med en nypa salt.
Tror det kommer bli skit kul i helgen iallafall! Hoppas alla andra kommer ha samma inställning bara.

och det räcker för mig nuförtiden...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback