up and down.

Skrev ett hejdundrande inlägg skit långt och allting och vips så kom jag väl åt fel knapp och allt poff, borta. Kanske lika bra det för det var inte speciellt positivt.
Mycket som låst sig för mig nu. Magkänslan säger också att något inte är som det ska. Men kan absolut inte sätta fingret på det. Det är rena rama berg och dalbanan för mig just nu. Nej inte pms. Det är något annat. Något som är positivt är att jag nästan sov hela natten inatt, vilket är ett kors i taket bara det. Keep on going. Så jag håller tummarna att det fortsätter så tack.
Men det är jobbigt när det är något som känns fel och upp och ner, när man inte vet vad. Och man blir ju inte mer glad över det utan går och grubblar och irriterar sig på det. Inte as bra.
Nu har i och för sig jag och min bror köpt Wii fitness också så nu jävlar ska här ändras. Kost, motion, allt ska ändras. Förhoppningsvis till det bättre. Som mina rutiner var förut. Ska bara hitta tillbaka och göra det ännu bättre. Ibland behöver man bara en spark i arslet som dom flesta killar när det gäller att ta tag i saker. Jag behöver bara en knuff på vägen, sedan funkar det.
Slut med det negativa, nu ska jag försöka tänka positivt. Nu har jag fått det ur mig. Nu gäller det bara att ta tag i problemet. Om jag hittar det.

38 dagar kvar nu.

jag vet, det låter konstigt när jag säger det...

Kommentarer
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

ja helt underbart :)



fy vad jag hatar när inläggen bara försvinner! har hänt mig också... värst är det när man har bråttom eller lagt ner mycket tid som du hade gjort


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback