trött tisdag.

Huvudvärken håller på att ta kål på mig. Men tror det mest är spännings huvudvärk som det brukar. Ska snart gå och lägga mig och vila och hoppas att det är över tills ikväll då det är träning.
Har faktiskt jobbat idag ett par timmar och ska jobba imorgon också =) Känns hur kul som helst och hoppas jag får stanna. Berättar mer om vad det är för något jag pysslar med om det fortsätter, men som det känns nu så tror jag det. Iallafall håller tummarna lagom hårt för att det ska bli som jag vill. Trivs som fisken i vattnet.
Jag som försöker bli nyttigare och röra på mig lite mer nu när jag inte tränar så mycket som förut har misslyckats rätt hårt. Iallafall nu när jag skulle börja om efter Magaluf. Man är så van vid olika saker så det bara flyter på. Usch, hur avvänjer man sig? Jag ska ge mig fan på att lyckas för jag är trött på att bara stå på startlinjen och vänta på att dra iväg.
Nåja jag ska verkligen försöka börja om från början för att må fysiskt bättre. Och mår man fysiskt bättre så automatiskt mår man psykiskt bättre också. Ganska logiskt.
Blev så himla glad idag också när jag var påväg hem från jobbet så ringde pappa också. Har inte pratat med honom på en månad ungefär. Så himla skönt att höra ifrån honom! Han var på rhodos och letade efter någon båtaffär typ. Blev inte ett dugg avis när jag fick höra att det var ca 35 grader varmt osv osv. Suck. Vad gör man i Sverige egentligen? Saknar pappa så att det gör ont <3
Nu ska jag läsa lite, Svensk maffia, intressant bok helt klart. Och sedan vila så mycket det bara går för att slippa den förbannade huvudvärken.

den här stan drar ner oss till botten av ån...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback