svaren på frågorna.

Kan väl inleda detta inlägg med att jag har fått svar på mitt grattis sms jag skickade till pappa. Blev väldigt förvånad över det snabba svaret men också väldigt glad. Han satt i rhodos och väntade på att "teamet" skulle komma tillbaka. Antar att dom var ut och dök eller något sådant. Hoppas han fick en bra födelsedag iallafall <3

Har ju totalt glömt att berätta hur det gick i matchen igår. Haha. Vi som tok krossade Handen! 33-5 till oss. Vi behövde det som fan, efter en del motgångar nu på försäsongen. Och turen kanske vänder även för mig, gjorde ett kontringsmål (vilket kändes sjuk skönt att göra det) och sedan blev jag instoppad dom 3 sista minutrarna som mitt 9a. Haha JAG!? Det var 6 år sedan jag lirade där sist. Och då menar jag spelade, inte bara någon gång hit och dit. Så man kan väl säga att jag tappat greppet. Men ett skott i steget och det resulterade i mål. Nåja, med lite tur och jag tror att jag viftade lite extra med handen efter den så bollen kunde trilla in. Mål blev det och dom lösa räknas också.
Så 2 mål och jag är väl nöjd med min insats framåt och bakåt. Men jag kan bli så mycket bättre. Jag har ju sovit, ätit och levt handboll så jag borde kunna hitta tillbaka lite grann.
Om två veckor är det match igen. Taggad. Javisst nu kör vi.

Jag som är väldigt intresserad av träning och kost överlag hittade en intressant artikel på
aftonbladet.se som jag fastnade för. Det stog om att powerwalk är den mest effektiva träning man kan unna sig. Självklart så ska man ju gärna göra någon extra övning hit och dit för att det ska funka. Men blev glad över att läsa det. Och glad att jag kommit igång med mina promenader igen. Var ju så duktig i somras. Im back in the game. Motiverad som aldrig förr.
Så är det en befrielse att vara ute med Ipoden och rensa tankarna. Kan säga att det behövdes meer än mest just nu.

inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls...

Kommentarer
Postat av: Cissi

I'm sure is ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback