snart fredag, håll ut.

Jag är slut i kropp och själ. Vill bara slappa och fundera över mina synder. Nåja, ska väl ta och komma på några först. Idag var en bra dag på jobbet. Jobbade själv och inte alls mycket folk, kom ändå inte iväg tidigare dock. Men mer pengar till mig. Och vem tackar nej till det? Not me.
I helgen skulle jag behöva en lugn heeling helg. Men om jag känner mig rätt så kommer det inte vara fallet. I och för sig är inte jag som alla andra dödliga och får lön idag utan inte förens om en månad. På gott och ont vill säga.
Imorgon efter jobbet blir det iväg till Adidas lagret med Jimmy iallafall. Så mycket är spikat. Skönt med dörrarna öppna.
Fick två trevliga samtal idag från några som står mig otroligt nära, min underbara pappilu och Robin. Pappa var för tillfället i Santorini och har dykt typ. Och Robin ska inte vara mindre glamorös han och har äntligen framkallat sina studentbilder han tog med engångskameran. Haha.
Den grabben alltså. Han får tacka mig senare att jag fick honom att lämna in dom.

Har världens plan nu också, mamma som pushar på mig. Och det känns hur bra som helst! Nu jävlar. Lättare nu när hon vet läget och jag verkligen har bett om hjälp. Så nu kanske det är på gång =)
Nu precis ätit spaghetti och köttfärssås för att ladda inför träningen som börjar om en timme. Taggad? Jovars, men kunde varit bättre.

22 dagar kvar.

jag saknar inte mycket men jag saknar illussionen...

Kommentarer
Postat av: Cissi

haha .. jag har inte heller framkallat bilderna från engångskameran.. :P

Postat av: angelique

cissi: men va faaan :D haha ILLA! jag som trodde robin tog priset. men det gör faktiskt du! :D

2008-09-26 @ 18:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback