skrivkramp och tunga ögonlock.

Det var gårdagskvällen om inte annat. Skrev faktiskt mitt brev till pappa. Det var inte lätt att försöka fatta sig kort. Ett a4 blev det. Pappa är inte en hejare på att läsa, inte hans starka sida. Och något skriftligt svar kan man inte vänta sig. Haha. Vykorten vi fått från honom har väl varit på ca 3 meningar, om vi har haft tur. Plus att han har så kass handstil att det tar en stund innan man ser vad det faktiskt står. Han är bra min pappa han. Haha.
Dock tunga ögonlock har jag haft hela dagen idag. Suck. Inte pigg nånstans. Så tänkte lägga mig och kolla någon film och gärna somna lite. Har så pass sen träning idag att det vore bra om jag slumrade lite. Kommer väl som vanligt inte kunna sova inatt iallafall så det ger varken till eller från.
Trodde min "jag-kan-inte-sova-på-nätterna"-trend lagt sig, tji fick jag. Men vaknade bara några ggr inatt. Men ändå. Väldigt jobbigt för en som vill orka jobba och träna.
Morgon dagen på jobbet kommer vara pain pain pain. Har jag otur jobbar jag 9-22.30 ca. Visst, atja pengar. Men även, jag-kommer-vara-trött-som-ett-jävla-as-mucka-inte-med-mig. Meen jag håller tummarna för en lite kortare dag.
Den kommer vara jobbig som den är.
Städa och vila, eller tvärtom. Har inte bestämt mig ännu. Ligger lite på kant med mor min så får se vad jag bestämmer.

31 dagar kvar.

skyll dig själv ingenting händer här...

Kommentarer
Postat av: Cissi

Hahaha aa ;) .. jag o gud snackar redan vettu :p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback