skön söndag.

Det har varit riktigt chill söndag, så där som det ska vara. Söndagsångesten finns, mjukisbrallor hela dagen, god mat och lite film. Kul att Jimmy kunde göra mig sällskap hela dagen också.
Hämtade honom och sedan min väska hos Paulina för att efter det åka till Biltema och handla nya lampor så jag inte kör runt "enögd". Tack Jimmy för hjälpen med det!
Sedan var det bara att åka hem till mig för att glo lite på Stockholm Boogie medans Jimmy lyssnade på Bajen matchen och sedan hjälpte till och grilla lite medans jag ordnade salladen och mamma fixade lite kroketter i ugnen. Det blev en riktigt smarrig middag faktiskt.
Jag följde sedan med Jimmy, hans mamma Pia och Micke för att köpa en tvättmaskin till honom dom hittat på blocket i Hammarbysjöstad.
Så nu har jag precis varit och badat bastu med mamma och tagit en bastu öl som hör till. Huuur skönt som helst. Så nu kan jag glida ner i sängen helt lelös. Jag är väldigt nöjd med min söndag helt enkelt.

Här kommer lite bilder från gårdagen, eller jaa jag tog inte så många..

             

Tog ju inte med mig kameran ut så det blir bara bilder från när vi var hos Paulina. Hel kul kväll =)

Har ju faktiskt glömt berätta att det är klart med jobb nu. Så nu kan jag bli lugn igen. Otroligt skönt. Kan nu avslöja vad jag sysslar med. Jag fick erbjudande från Arvid Nordquist där jag tidigare jobbat att hjälpa till som timanställd i nya Matakademin med diverse som under luncher med buffén och sådant. Jag tvekade inte en sekund och nu har jag jobbat där en vecka ca. Så nu är det måndag till fredag som jag vill ha det och tider är ännu oklart beroende på hur alla dagar ser ut. Men på en höft kl. 9-14. Jag är super nöjd. Kan nog inte bli bättre. Så kan jag träna efter jobbet på nya gymmet där.
Nu tar min framtid fart på riktigt. Eller i vilket fall hoppas jag det.

jag gick ut en kväll för att känna lukten av våren...

Kommentarer
Postat av: Akhila

Grattis till jobbet ! :)

Visste att du skulle hitta nått snart..

2008-09-15 @ 12:04:32
Postat av: angelique

akhila: tack så mycket gumman :)

2008-09-15 @ 16:49:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback