segt som få.

Aa idag är det inte att leka med hur trött jag är. Shit när jag satte mig i bilen påväg från jobbet sa det bara stopp. Allt kom på en och samma gång verkligen. Har haft huvudvärk i två dagar nu, och nu får det faktiskt vara bra. Inte konstigt att jag är trött? Och till råga på allt är det sen träning idag. Blä.
Men jag kanske blir piggare av att få jaga en boll tills jag är så trött att man ligger på golvet och tror att man är död och ser ljuset i tunneln, när det egentligen är lysrören i taket..? Kanske. Men kan också ge motsatt effekt.
Jag hoppas på det förstnämnda dock.
Beställt från HM idag när jag kom hem, ringde istället för att ta på nätet eftersom att det inte fanns i skärholmen heller. Man blir lack ibland. Lite gladare blev man av Jimmy*2 som jag skjutsade hem i och för sig.
Dom är som dom är helt enkelt.
Men nu är det träning och sedan dö i sängen, och förhoppningsvis sova sova sova. Behöver det kan man säga. Orkar inte bli sjuk nu.

Så mycket som är så snart så snart. Fast man längtar oftast så mycket och på ett nafs så är allt över. Men va roligt det är =) Man ska se till att ha något att se fram emot jämt. Då blir man gladare som människa. Unna sig saker medans man kan. Du lever bara en gång.

jag bryr mig om att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig...

Kommentarer
Postat av: Sara

Södertälje Hamn! :) Du kan ringa om du vill nån dag. Acke & Sofie ville komma oxå och hälsa på. Ni kan ju slå ihop det. (073 725 85 05) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback