jag är bara anti.

Vet inte alls vad det är. Nu är jag verkligen inne i en "jag-är-anti-allt" period. Ingen aning om vart det kommer ifrån eller vad det är. Det bara är så helt enkelt. Kanske har lite för lite tid för att tänka på mig och vad jag egentligen vill och behöver. Eller för mycket tid. Jag har då ingen aning.
Snart är det helg också, och jag har ingen tid över alls. Det känns jätte skönt faktiskt. Men kanske kommer jag ångra att jag sa det där. Imorgon, jobb 7- ingen aning. Till jakan, umgås med mina grabbar i min "frizon". Lördag, barkaby med Robin tydligen som ska införskaffa sig ett par värmebrallor. Vad gör man inte för sin vän.
Sedan blir det hem och göra sig i ordning för en, vad jag tror iallafall, blir en riktigt kul och spännande 20 års fest med nya/gamla och ny-gamla ansikten. Jag ser fram emot det.
Söndag då är det till att hjälpa Enberg att shoppa lite grejer. Ska väl gå bra.
Jag ska fan starta eget företag som personal shopper. Som jag har hjälpt Robin med det mesta osv osv. Dock ska jag inrikta mig på grabbar för det kan jag.
Det vore faktiskt något. Tål att tänkas på.
Så jaa nästa gång ni ser något skrivet här kanske om jag har tid lördag eftermiddag när jag gör mig i ordning annars söndagkväll. Det lät illa. Men sant.

Kan inte släppa tanken bara. Den ligger där i mitt undermedvetna, kanske det som man går och irriterar sig över och blir så anti av fast man inte vet. Det är bara en period det går över. Efter helgen kommer söndagsångesten som alltid finns där. Och allt bara tuffar på som vanligt. Välkommen till en svensson vardag. Fast den ena dagen aldrig är den andra lik.

alla dansar och jag tänker är du också själv, var är du ikväll...

Kommentarer
Postat av: Rosie

Hej vännen! Du kan ju faktiskt bli en personal shopper åt skit rika människor =) Skulle ju vara jätte roligt! Hoppas du mår bättre snart.... Puss puss

2008-09-12 @ 01:13:33
Postat av: angelique

Rosie: haha jaa det vore verkligen något! :D tack så mycket gumman, hoppas du har det bra i norge! puss

2008-09-13 @ 14:25:58
Postat av: Rosie

=) Man vet aldrig satsa på det du! Jag har det bara bra här! Puss puss

2008-09-14 @ 21:07:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback