ja jo tjena.

"Jag ska inte kliva ur min säng på hela helgen, bara chilla och glo på film" Eller hur. Jag visste ju att mina planer skulle ändras till något festligare än så. Jag borde kunna mig själv vid det här laget men ICKE. Jag lär mig aldrig. Men det blir nog roligt, alla ska ju verkligen ut idag så man lär ju träffa en hel del ute. Vem kan missa en sådan tillställning? Not me.
Så igår blev det hemma hos Tim med Danne, Johan, Söder, Jimmy, Viktor och Nattis. Det var trevligt och så kom Eddie gubben förbi också. Hur kul som helst att träffa honom verkligen! Men kvällen igår var väldigt städad liksom.
Och idag åkte jag med för att glutta grabbarnas första handbollsmatch sedan den svartvita tiden. Dom vann med 9 bollar, en mycket underhållande match. Och duktiga var dom.
Så ikväll blir det nog utgång på Söder som det ser ut. Ett jävla gäng blir det. Man är sådär taggad eftersom jag bestämde mig för typ 30 min sen för att följa med.
Håkans biljetter bokas imorgon! =) YEEY! Någon som ska med och se honom på Cirkus den 28e oktober?

Mamma pratade just med pappa. Han har slagit i skallen stenhårt!! Han har rakat av sig mustaschen!!! HAHA. Jag har då aldrig sett min far utan det och det är helt sjukt. Vi är i stor chock här hemma.. Pappa, vi älskar dig. Haha.

Jag är glad, eller spänd kanske. Trodde det aldrig. Men det kommer nog bli väldigt kul. Så vad säger man. Jag har ingen aning, tar det som det kommer. Magkänslan ska man lita på och det gör jag.

20 dagar kvar.

jag visste att du skulle komma tillbaks...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback