finally, bokat och klart.

Nu har jag bokat och betalat allt vad som har med Magaluf att göra den närmaste tiden. Känns så himla skönt! Och framför allt kul =) Trist bara att av oss 6 som skulle åka på allt blev vi bara 3 kvar till TreO´s bartömning. Tyvärr sådant som händer dock. Hoppas dom hittar billiga flygbiljetter senare och kan åka iallafall.
Så våran weekend i Magaluf den 17-21 oktober så blir det jag, Jimmy och Johan. Men på kryssningen har vi utökat antalet, Nathalie, Viktor och Danne åker med då. Vi kommer ha så himla roligt!
Det värmer mig att allt blev av faktiskt. Mycket snack i liten stuga annars. Nu längtar jag mer än någonsin eftersom man vet helt säkert att allt blir av =)
Efter några timmars slit av att försöka hitta billigaste resan så är det iallafall bokat OCH betalat. Kan inte begära mer än att jag får svar från något jobb..
Ikväll är det träning det enda som står på schemat, men en rolig sådan. Tränade i och för sig imorse också men det gör inget om man rör på sig lite extra. Tror jag om någon kan behöva det efter allt..
Hoppas och tror det kommer bli riktigt bra. Men man vet aldrig. Känns som turen kan vända rätt hastigt om jag känner mig rätt. Försöker att tänka positivt på det just nu när det är bra iallafall.
Så är mamma iväg på kurs och bor på hotell tills torsdag kväll också så det är till att leva loppan här hemma nu. Haha. Eller? Snarare att jag blir min lillebrors nya morsa under dessa dagar.

neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback