det var den helgen det.

Fredagen är redan berättad. Och lördagen innebar att heja fram grabbarna till en seger och sedan vela hela eftermiddagen om man skulle med ut eller inte. Inte ett jätte svårt val egentligen. Jag följde med ut och Hirschen blev det. Precis som resten av Tumba planerat. En ganska seg kväll men rolig. Har lite svårt för Hirschen, men det blir inte roligare än vad man gör på sig (?) eller hur.
Ronnie, Johan och Jimmy ville inte vara kvar och gick men eftersom jag hade några kompisar där inne stannade jag. Dom fick för sig att GÅ hem från centralen. Dom hann till Årstaberg innan dom ångrade sig och tog sig hem med taxi. Bra val.
Själv blev det en väldigt rolig hemresa med nattbuss. Utan att på något sätt vara ironisk. Den var riktigt underhållande. På många sätt. Haha.
Statoil och sedan hem, var väl hemma vid halv 4-4 eller något sådant.
Idag var det riktigt bra väder så jag och Sebastian bestämde oss för en fika på fina Söder. Riktigt trevligt, tackar för sällskapet =)
Ikväll har jag bara kollat på Morgan Pålsson hos Jimmy och ätit godis. En typisk söndag och hur skön som helst.
Imorgon är det ju då måndag igen och jag tänker försöka hålla humöret uppe. Kanske inte det allra lättaste, men jag tänker absolut göra ett försök. Träning hoppas jag på också. Ekorrhjulet är igång.

Har i och för sig myycket inom snarframtid att se fram emot. Håkan Hellström biljetterna är nu också bokade! 28e oktober är det jag som står där igen. Min man, jag överger dig aldrig <3

 
Den sanna kärleken finns i Håkan H.


19 dagar kvar.

för ditt hjärta i din älskades händer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback