back in the days.

Dagen på jobbet var som vanligt, tiden gick fort. Skönt. Jag ville inget annat än hem och ut och gå i det fantastiska höstvädret. För gym var uteslutet idag pga derbymatchen på Råsunda, aldrig att jag sitter i dessa köer igen. Så jag smet så fort som möjligt. 25 min senare var man och handlade nere i Tumba. Hur nice som helst.
När jag kom hem tog jag mig en promenad som planerat. 40 min fick jag ihop och bytte min "Uttran-runda" jag brukar gå mot en "back-in-the-days-broängen-kassmyra runda" istället. Alla minnen verkligen bara ploppade upp som svamparna i skogen vid den här tiden. Jag behövde verkligen muntras upp och det där var helt klart bästa sättet.
Började med att gå förbi broängsskolan, det är drygt 4 år sedan man gick där nu.. Helt galet. Men vilka tider. Sjukt roligt! Gick vidare och gick alla dessa vägar man gått och cyklat säkert en miljard gånger under alla sommarlov hit och dit. Jag önskade jag tog kameran med mig för det var riktigt mysigt att gå där nu.
Och förbi Kassmyra.. Oj oj oj. Då var man bara en tvärhand hög. Inte för att jag är så mycket längre nu men ändå.
Man börjar bli gammal när man tänker "men var det inte större än så här?" När man var liten var ju allt gigantiskt. Vägen jag alltid gick, framför allt stigen. Jag var tvungen att gå den såklart. Den var ju pytteliten. Haha.
Men jag blev på mycket bättre humör efter min promenad och det kändes hur bra som helst.
Hösten är ganska bra ändå.
Så efter att ha grubblat på tok för mycket över middag blir det till att köpa hem. Inte lätt när man ska tänka åt 3.

Dagens låt: Everlast- I´ve seen better days

23 dagar kvar.

jag är inte skyldig nån nåt längre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback